Det er en super lækker følelse, at falde til ro i et lækkert spa-bad med brusende luftbobler, så man bliver masseret, samtidig med at man kan nyde det lune vand og få ro i sjæl og krop. Der er ikke noget mærkeligt i, at der næsten altid er kø ved spabadet i svømmehallen, hvor både børn og voksne nyder at tage nogle afslappende minutter i det boblende vand. Det er wellness for alle, der kan lide vand.

Flere og flere køber et oppustelig spa til 6 personer til deres sommerhus eller villa, og eksempelvis sommerhuse bliver meget mere attraktive ved udlejning, når de har et lækkert spabad installeret.

Har man ikke lige midlerne til at lave badeværelset om og få installeret et spabad i hus eller sommerhus, kan der være god mening i at købe en oppustelig spa, som byder på de samme lækre faciliteter som en fast installeret spa, men er billigere og mere fleksibelt.

De mange fordele ved en oppustelig spa

Der er flere fordele ved en oppustelig spa.

For det første er der fordele ved økonomien i en oppustelig spa. Hvor en fast spa kan koste mange tusinde kroner og kræver et omfattende installationsarbejde i badeværelse eller udendørs, så er en oppustelig spa betydeligt billigere.

Man kan selvfølgelig få oppustelig spa i mange prisklasser, men for de fleste hus- og sommerhusejere vil økonomien i investeringen i en sådan spa være til at overkomme. Den økonomiske ramme ligger typisk mellem 3.000 og 10.000 kr. afhængig af fabrikat, men går man efter noget bestemt og har særlige krav, kan man finde oppustelig spa i mange prislejer. Så det afhænger helt af ens muligheder og økonomi, hvad man vil købe.

For eksempel ligger de bedste MSpa spabade til omkring 6-7.000 kroner – så er det også et top notch spabad.

For det andet er en oppustelig spa fleksibelt. Man kan placere spaen flere steder i haven og på terrassen, og har man en stor have, kan man have den placeret forskellige steder i løbet af sæsonen. En oppustelig spa kræver el og vandtilførsel, men det kan jo klares med løse installationer af el og vand, så placeringen er ikke bundet til en bestemt nærhed til disse ting.

Hvis man både har hus og sommerhus, kan man bruge den oppustelige spa begge steder, og der er dermed gode chancer for, at familie, venner og måske lejere af sommerhuset får langt større glæde af udstyret, end hvis den oppustelige spa var anbragt på én lokation.

For det tredje kan en oppustelig spa gøres til et lækkert designhjørne på terrassen eller andet sted i haven. Oppustelige spaer fås i mange udførelser, og mange er luksuriøst udførte med lækre faste sider i forskellige materialer som træbeklædning eller flot udført plast. Træsider er løse og kan foldes sammen, så spaen stadig er fleksibel.

Wellness i haven

De senere år er det blevet moderne at tage på wellnessophold, men med en oppustelig spa kan du etablere dit eget wellnessområde hjemme hos dig selv i haven eller ved sommerhuset. Inviter vennerne til kølige drinks og wellness – det vil helt sikkert blive populært!

Måske kan man bare godt lide at ligge og dase i det boblende, lune vand og høste hele nydelsen af det. Men man skal ikke underkende, at et spabad også kan have gavnlige virkninger, hvis man for eksempel er øm i kroppen efter motion, har lidt gigt eller har fået et hold i ryggen. Så virker den perlende luft fra spaen som en skøn massage, som man kan have stor glæde af. Og vælger man en oppustelig spa, kan man skabe nydelsen hvor som helst – for sig selv og andre.