Hadegaver og drillegaver

Hadegaver er altid sjove at give. Hadegave er måske heller ikke helt det rette term. Man giver jo ofte hadegaver til personer man kan lide ret godt og gerne vil lave lidt sjov med. Så de burde måske mere kaldes for drillegaver. En drillegave er mere kærligt meget.

De mest populære hadegaver lige nu

TILBUD
TILBUD
TILBUD
Indlæs flere

Tøj som hadegave

Julesweatere kunne man godt klassificere som en hadegave. Men de er bare blevet så populære, at det ikke helt kan betragtes som en hadegave mere. De er nemlig udsolgt år efter år i diverse butikker. Så gaven vil sikkert falde i god jord. Så når du køber en julesweater i drillegave, så køb én til dig selv også.

Men der er selvfølgelig et godt bud på et nyt stykke tøj, som kan bruges som drillegave. Nemlig “Rullepølse”-trøjen eller “Fiskefillet”-trøjen. Hvem ville ikke hade at gå rundt med en trøje, som ligner en kæmpe portion pomfritter med remoulade

Juletøj

TILBUD
Indlæs flere

Er en hadegave i virkeligheden ikke bare en drillegave?

Som der er skrevet om lidt før, så er en hadegave nok i virkeligheden en drillegave. Der menes sjældent ikke noget ondt med nogen gaver som man giver til andre. Man bruger jo kun penge på gaver til nogen man godt kan lide. Det er også bedst, at give en drillegave til én, som kan tage en joke og grine af det.

Andre ting du kan gøre ved hadegaver eller drillegaver

Hvis du vil drille modtageren af din gave, så kan du også pakke gaven ind på forskellige måder.

Fx kan du pakke ind i ekstreme mængder af gavepapir, så det tager lang tid at pakke den ud. Mange kigger også på størrelsen af gaven, så hvis den er pakket ind til at blive kæmpe stor og der så bare ligger en lillebitte gave i den, så kan det også gøre det lidt sjovere.

På samme måde kan du også pakke en gave ind i fx en kasse fra en iPhone eller en iPad – hvis du ved at modtageren ønsker sig sådan én. Så kan du lægge noget helt andet i, så er lidt billigere eller sjovere. Den er måske lidt hård og kan gøre nogen ked af det. Så hvis du har det lidt skidt med at gøre nogen ked af det, så kan du give den rigtige gave bagefter.

Du kan også pakke drillegaven så godt ind at den er helt umulig at pakke op.