Her finder du en række gode gaveidéer på op til maks 200 kr.

Her er gaveidéer, som både er billige at komme til og som kan give en stor oplevelse til modtageren.

Der er mange, som vælger at give mindre gaver til fx 200 kr. Og det kan være svært, at finde en gave man er sådan rigtig stolt ved at give. Men arbejdet er gjort for dig her.

Unikke gaveidéer op til 200 kr

Af nogen af de mere unikke og spændende oplevelser til under 200 kr kan nævnes en vandring i indre København guidet og fortalt af en hjemløs.

En tur på gokart-bane i Aarhus kan du også komme til for under 200 kr. Et adrenalinsus til mindre en 200 kr er ret unikt.

En trejde meget spændende – næsten for spændende – gaveidé til under 200 kr er Natmandsvandring med Ghosttour. Yaiks! Med Ghosttour kan du også høre om de mange menneskeskæbner i Københavns gader. Vandrehistorier og anekdoter, som giver myrekryb ned ad ryggen.

Aarhus Culture Walk

Hvor meget ved du egentlig om Aarhus? Test din viden med denne populære byvandring arrangeret af Aarhus Culture Walk.

120,00  

Se mere her

Afternoon Tea & ginsmagning hos Mosgaard Whisky

Her får du serveret hjemmebagte kager, sandwiches, og andre lækkerier bestående af årstidens råvarer. Samt tre salgs prisvindende gins.

200,00  

Se mere her

Biograftur for 1

Det er din aften. Du bestemmer. Bare vælg din favoritfilm og synk ned i sædet - din biobillet og biomenu er allerede betalt. Hvad venter du på? Uanset om du er til action, romantik eller drama, så er du sikret en fed oplevelse i biografens mørke med de

159,00  

Se mere her

Blod, bødler & bordeller i København med Weird Walks

Tag med på en spændende krimitur i Københavns gader. Hør de faktuelle historier, mens nu bevæger dig rundt i gaderne, hvor de fandt sted.

120,00  

Se mere her

Brunch & Bobler hos Cold Hand Winery

Er det på tide at udskifte havregrynene og begynde dagen med maner? - Brunch inklusiv drikkevarer.

150,00  

Se mere her

Byvandring med Gadens Stemmer

Oplev Københavns skyggeside, når du sammen med Gadens Stemmer bliver vist rundt i vores hovedstad & hører om livet på gaden. Læs mere her.

149,00  

Se mere her

Christian IV og Rosenborg med Hamlet Tours

Kom med på en historisk tidsrejse tilbage til renæssancen. Oplevelsen omdrejningspunkt er Christian IV’s liv og hans lysthus Rosenborg Slot.

195,00  

Se mere her

Cocktails & Comedy på Citizen

Er du på udkig efter gode grin og sprøde cocktails? Citizen er stedet for dig. Her kombineres cocktails & comedy i København.

60,00  

Se mere her

Cocktails for 2

Hvad siger du til en stilfuld og festlig aften med kæresten eller en af vennerne på en trendy cocktailbar? Kast jer ud i den meget glade og hyggelige atmosfære, der findes i mange af byens indbydende cocktailbarer, lounges, hotelbarer og natklubber, og l

199,00  

Se mere her

Det glemte parallelsamfund med Ghosttour

Denne historiske byvandring i Københavns gader handler om natmændene. Hør de spændende fortællinger, mens du går gennem indre by.

60,00  

Se mere her

Det hjemsøgte København med Ghosttour

Kom med på en medrivende byvandring omkring nye og ældre spøgelseshistorier i København. Turen tager 1 1/2 time.

60,00  

Se mere her

Drive In Golf

Vil du gerne nyde en dag i skønne grønne omgivelser mens du kobler af fra en stressende hverdag? Så skulle du besøge Linnebjerg Golf i Ølstykke. Anlægget åbnede d. 1. juli 2006 og har haft stor succes lige siden.Her er udfordringer for både den øvede g

200,00  

Se mere her

Dødens vandring med Ghost Tour

Uhyggelig vandring gennem Københavns historie med fokus på dissektioner af mennesker, de store epidemier som kolera og den sorte død.

60,00  

Se mere her

En dag i WOW PARK Billund

WOW PARK Billund er for hele familien. Her kan alle mødes i naturen til en dag med leg i trætoppene. Læs mere om oplevelsen her

175,00  

Se mere her

En dag i WOW PARK Skjern

Slip din indre Tarzan løs i WOW PARK Skjern i Vestjylland. Her kan I boltre jer i trætoppene eller blandt de andre aktiviteter i naturen..

165,00  

Se mere her

En tur i FÆNGSLET

Kom med bag tremmerne i det gamle Statsfængsel. Får du en autentisk tur, og fortællinger om alt fra byggeriet til flugtforsøg.

150,00  

Se mere her

Fairytell - 3 måneder

Kom på eventyr i bøgernes verden med Fairytell. Fairytell har samlet alle de berømte børnekarakterer såsom Minions, Lasse-Leif, Alfons Åberg, Prop og Berta og mange flere i et samlet univers. Fortællingerne om de søde og sjove figurer bliver læs

159,00  

Se mere her

Fanden er løs... i København med Weird Walks

Det at sælge sin sjæl til satan var populært, men det kunne gå grueligt galt, hvis man blev taget i det. Hør om Københavns mørke sider.

120,00  

Se mere her

Fly High i Ledreborg Slotspark

Svæv mellem trætoppene i op til 40 meters højde og oplev Ledreborg Slotspark fra fugleperspektiv! Fly High er Nordeuropas største svævebanepark med 1,7 km svæv. Ved ankomsten får I sikkerhedsbriefing og bliver iført klatresele og hjelm. Herefter skal tes

199,00  

Se mere her

Ginsmagning hos Trolden Destilleri

Trolden Bryghus inviterer til ginsmagning i Kolding. Smagningen begynder med en rundvisning, før der serveres 6 forskellige gin og 2 tonics

199,00  

Se mere her

Ginsmagning på Highlanders Bar

Elsker du gin som bare pokker? Så prøv ginsmagning hos Highlanders bar i centrum af Århus. Smagningen varer 1,5 time. Læs meget mere her.

199,00  

Se mere her

Go Fly klatrepark på Gavnø Slot

Prøv klatring i den smukke natur på Gavnø ved Næstved. Læs mere her.

140,00  

Se mere her

Go High-klatring på Kragerup Gods

Få dig en forrygende natur- & klatreoplevelse, når Kragerup Go High tager dig med på en klatretur blandt trætoppene i op til 28 m højde.

120,00  

Se mere her

GoBounce på Kragerup Gods

Tag med op i trætoppene på Kragerup Gods & spring på trampoliner i 8 meters højde. En oplevelse i naturen for hele familien.

50,00  

Se mere her

Golf ved Grenaa

Placeret tæt ved en af Danmarks bedste og flotteste sandstrande på Jyllands næsetip finder du en fantastisk golfbane. Med kystlinje mod både nord, øst og syd byder de velkommen til en lang - og ikke mindst smuk - golfsæson. Her finder du god variation a

200,00  

Se mere her

Guidet tur med en hjemløs

Få et unikt indblik i, hvordan livet også kan være i en storby, når du kommer med en hjemløs eller misbruger rundt på guidet tur.

99,00  

Se mere her

Historisk rundvisning på Schackenborg Slot

Schackenborg Slot åbner dørene op til en magisk fortælling. Læs mere og book nu.

135,00  

Se mere her

I Fodsporene på de Dødes København

Kom med på en historisk byvandring gennem København for at opleve den på en helt ny måde. Hør de spændende historier & få et ny blik på byen

199,00  

Se mere her

I Fodsporene på Flammen & Citronen

2 timers byvandring i KBH hvor temaet er 2. Verdenskrig. En spændende oplevelse, der vil falde i god jord hos dem, der elsker historie.

199,00  

Se mere her

Kaffe & kage - for 2 personer

Der er intet som at sludre over en god kop kaffe, og caféer har den perfekte atmosfære til hyggeligt samvær på alle timer af døgnet. Nyd en kop valgfri kaffe og dagens kage sammen med en god ven, din kæreste eller en anden, du holder af, på én af en række

149,00  

Se mere her

Kanalrundfart i København med Hey Captain

Kanalerne i København giver alverdens muligheder for at se byen fra vandsiden. Læn dig tilbage, nyd dit glas rosé og hør anekdoter om KBH.

200,00  

Se mere her

Kanalrundfart i København med Stromma

Tag med på en guidet havnerundfart i København & oplev de kendte seværdigheder fra vandet. Hør spændende historier & tag billeder undervejs

99,00  

Se mere her

Karamelsmagning

Kom med indenfor hos Karamelleriet på Nørrebro i København, og få et indblik i hvordan karamelproduktionen foregår. Læs mere og book her.

199,00  

Se mere her

København på vrangen med Weird Walks

Oplev København med en twist, når Weird Walks tager dig med på en anderledes byvandring i Københavns gader. Få et nyt syn på byen.

120,00  

Se mere her

København ZOO - barn

Skal det være vildt? Så tag på opdagelse i København ZOO - en zoologisk have i verdensklasse - og oplev de mange forskellige dyr. Kun få skridt fra byens stress og jag, træder du ind i den grønne oase på Valby Bakke, hvor du selv sætter tempoet midt i

105,00  

Se mere her

København ZOO - voksen

Skal det være vildt? Så tag på opdagelse i København ZOO - en zoologisk have i verdensklasse - og oplev de mange forskellige dyr. Kun få skridt fra byens stress og jag, træder du ind i den grønne oase på Valby Bakke, hvor du selv sætter tempoet midt i

195,00  

Se mere her

Kør gokart hos Racehall

Skal du give en oplevelsesgave til Gokart? Få en helt fantastisk og uforglemmelig oplevelse på verdens største indendørs gokart bane.

125,00  

Se mere her

Luksusbrunch på Café Royal Copenhagen

Weekendbrunch - med alt inkluderet i hjertet af københavn.

145,00  

Se mere her

Madklubbens kølige cocktails

Nyd din yndlingscocktail i godt selskab på én af Madklubbens udvalgte barer. Ud over at servere velsmagende mad bliver der nemlig også langet lækre drinks over disken hos flere af Madklubbens restauranter, der kan tilfredsstille hver en tørst. Sæt ku

199,00  

Se mere her

Menneskeskæbner

Tag med på en byvandring, hvor vi indvier jer i folkets egne fortællinger fra det indre København. I staldlygtens skær hører I både vandrehistorier, fortællinger og anekdoter tilknyttet vores gamle hovedstad. Oplev den indre by og opdag gader og bygninge

120,00  

Se mere her

Menneskeskæbner med Ghosttour

Kom med på en tur gennem gaderne i København, hvor vandrehistorier og anekdoter bliver levende undervejs.

60,00  

Se mere her

Natmandstur- vandretur i København

Gå i natmændenes fodspor rundt i Københavns gader og opdag en side af danmarkshistorien, som i mange år har være glemt. På denne guidede tur med Ghosttour i Københavns gader, vil du opleve historien om den ultimative underklasse i 1700-tallets København.

120,00  

Se mere her

Oplev en dansk vingård hos MODAVI

Dansk vin har vundet indpas på vinmarkedet, og MODAVI er med helt i front. Tag turen rundt på vingården og kom tæt på produktionen.

179,00  

Se mere her

Oplev en dansk vingård hos Nordlund

Oplev en økologisk, dansk vingård hos Nordlund, der ligger kun 10 km fra Rådhuspladsen. Oplev en rundvisning og smagsprøver på danske vine.

195,00  

Se mere her

Oplev Københavns fristeder med Ourway

Tag på opdagelse i København og oplev de fristeder, byen gemmer på. Turen går blandt andet forbi Christiania, der jo er kendt som Fristaden.

130,00  

Se mere her

Passion for øl

Tag med på rundvisning og smagning på et af Danmarks mest populære specialbryggerier. På en guidet tur får du historien om både bryggeri, brygningsproces og øllets historie, inden du til sidst får lov til at smage på bryghusets velrenommerede specialøl.

175,00  

Se mere her

Peter Beier Chokolade

Hos Peter Beier Chokolade har de skabt et univers, hvor chokolade er i centrum. Her byder de på et stort udvalg af fantastiske chokolader og chokolade-oplevelser. Med dette gavekort, kan du selv gå på opdagelse i udvalget, og vælge for 149 kr. Hv

149,00  

Se mere her

Prøv klatring i Gorilla Park

En adrenalinfyldt oplevelse for hele familien i naturen ved Vejle eller Svendborg.

95,00  

Se mere her

Prøv Virtual Reality hos Khora

Svøm med hvaler & hajer, tag en tur i rummet eller skyd zombier. Prøv Virtual Reality og få en oplevelse ud over det sædvanlige.

199,00  

Se mere her

Prøv Virtual Reality hos Limitless

Virtual Reality er det nye! Hos VR Limitless i Aarhus & København kan du prøve de mange spændende spil og dyste mod dine kammerater.

195,00  

Se mere her

Ravsafari i mørket

Rav er Nordens guld, men det kan være svært at finde. Tag med på ravsafari i mørket i Ulfborg eller Thyborøn med specielle UV-lamper.

199,00  

Se mere her

Ravsafari med Jyllandsakvariet

Rav er Nordens guld, men det kan være svært at finde. Tag med på ravsafari og find ud af hvor, hvornår og hvordan du skal søge.

79,00  

Se mere her

Ravsafari med Outnature

Kom med på en eventyrlig jagt efter nordens guld.

95,00  

Se mere her

Riddlehunt

Er du typen der udmærket godt ved hvem skurken er inden det bliver afsløret i film? Og giver du konstant resten af familien bank i Cluedo? Så burde du prøve kræfter med en Riddle Hunt! Oplevelsen finder sted i flere byer landet over. I hver by er b

150,00  

Se mere her

Romsmagning hos Highlanders Bar

Prøv en super smagfuld og autentisk romsmagning hos Highlanders Bar, der har over 80 forskellige varianter. Læs de mange anmeldelser her.

199,00  

Se mere her

Rundvisning & smagning hos Mosgaard Whisky

Tag med en tur bag kulisserne i destilleriet hos Mosgaard Whisky. På rundvisningen hører du om produktion og fadlagring af whisky og gin.

140,00  

Se mere her

Rundvisning & vinsmagning hos Guldbæk Vingård

Kom med vinbonden på rundtur og til vinsmagning på Guldbæk Vingård. Se de mange vinstokke i markerne og oplev deres moderne vineri.

200,00  

Se mere her

Rundvisning & vinsmagning på Dyrehøj Vingaard

En inspirerende vinsmagning og rundvisning på Dyrehøj Vingaard, som er Danmarks største. Smag deres vine og kom med en tur i vinmarken.

175,00  

Se mere her

Rundvisning & Whiskysmagning hos Fary Lochan

Fary Lochan har skabt en dansk single malt whisky med stor respekt for naturens smage og dufte. Er du til Whisky, gin, snaps eller likør?

100,00  

Se mere her

Rundvisning & whiskysmagning hos Thy Whisky

Kom med til en whiskysmagning hos Thy Whisky, der har vundet internationale priser for deres økologiske whiskyer, og få også en rundvisning.

100,00  

Se mere her